Deze praktijkcursus is voor diegene voor wie begrippen zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte geen onbekende zijn of voor diegene die de basiscursus fotografie bij mij heeft gevolgd. U heeft een camera nodig waarbij het diafragma en de sluitertijd met de hand instelbaar zijn. Een statief hoort bij de basisuitrusting en een losse flitser is gemakkelijk, maar niet noodzakelijk.

Tijdens deze cursus, die bestaat uit 9 praktijklessen (5 avonden van 2,5 uur en 4 zaterdagochtenden van 2,5 uur), zal er per les een onderwerp behandelt worden zoals o.a. flitsen, landschaps-, portret-, macro-, architectuurfotografie en bijzondere opnames. De binnenlessen worden 's avonds gegeven, de buitenlessen op de zaterdagochtend. Tijdens de les wordt de theorie over het onderwerp besproken en daarna is het tijd voor de praktijk. Aan het eind van elke les krijgt u opdrachten die thuis geoefend kunnen worden. Deze foto’s worden de les erna besproken.

Twijfelt u of u aan deze cursus kunt deelnemen, neemt u dan contact met me op.

Het lesmateriaal krijgt u de eerste les; de kosten daarvan zijn €13,00 (contant te voldoen tijdens de eerste les).

Details: 9 lessen van 2,5 uur (5 lessen binnen en 4 buitenlessen). Minimaal 6 en maximaal 9 cursisten.

Frequentie: ca. 1 x in de 2 weken.
Prijs: € 170,00. Lesboek € 13,00. Extra kosten: toegangsprijs van Orchideeënhoeve, parkeergeld Natuurpark Lelystad.

Tijden: van 19.00 tot ca. 21.30 uur en zaterdagochtenden van ca. 10:00 tot ca 12:30 uur

Benodigdheden: camera zoals hierboven beschreven, statief (koopt u geen nieuw statief. Misschien heeft iemand in uw omgeving een statief liggen die niet gebruikt wordt. Anders is er via Marktplaats o.i.d. aan een geschikt statief te komen).

Deze cursussen worden gegeven in samenwerking met Vuvera (www.vuvera.nl) en worden gegeven in Putten en Harderwijk.

De aanvangsdata zijn:

Putten:

27 januari 2020

Harderwijk:

30 januari 2020

 

Als u een cursus op een andere datum of plaats wilt, of u wilt meer of minder lesdagen; mailt u me dan gerust, dan kijk ik of ik het voor u kan aanpassen.